Abonneer je

Neem een abonnement op jaargang 2024 en u krijgt het boeknummer Power-up. Literatuur en videogames er gratis bij. Voor slechts 60 euro ontvangt u vijf prachtige nummers vol literair talent van jong tot oud en met beelden van aanstormende kunstenaars.


We presenteren met trots de thema's van jaargang 2024:

  • Droom. Revolutie. Poëzie. Surrealisme in België
  • STAVAZA
  • De WATLAB-editie
  • Jonge Zuid-Afrikaanse stemmen


Een abonnement op DW B 2024 kost 60 euro (België en Nederland), studenten en CJP’ers betalen 50 euro (kopie studentenkaart of CJP bijvoegen). 

Neemt u een abonnement op 2024 & 2025, dan betaalt u slecht 100 euro voor beide jaargangen.

Internationale abonnementen: plus 15 euro verzendkosten.

Een steunabonnement bedraagt 100 euro.

 

DW B kan niet écht bestaan zonder een netwerk van Vrienden, die het tijdschrift met hart en ziel steunen met een bijdrage van min. één euro per dag (365 euro per jaar). We beschouwen ze als VIP’s bij elke presentatie, en brengen ze in contact met optredende schrijvers. Ze bouwen mee aan een literair monument, dat zich permanent vernieuwt. Ze horen met hun bijdrage maar vooral met hun liefde voor het tijdschrift en hun aanwezigheid op events tot de steeds uitdijende equipe van DW B. Elke Vriend van DW B heeft recht op drie abonnementen die hij of zij kan laten bezorgen aan wie hij of zij wil. Wie Vriend van DW B wil worden, stuurt een mailtje naar de hoofdredacteur: erwin.jans.dwb@gmail.com

Bestelformulier

Ik neem een abonnement op DW B 2024 (vier afleveringen) plus het gratis nummer DW B 2023 4.