Abonneer je

Neem een abonnement op jaargang 2023 en u krijgt het boeknummer Van de zegen en de vloek der ouderdom er gratis bij. Voor slechts 55 euro ontvangt u vijf prachtige nummers vol literair talent van jong tot oud en met beelden van aanstormende kunstenaars.

We presenteren met trots de thema's en curatoren van jaargang 2023:

  • Exil. Schrijven weg van huis (Ellen Van Pelt, Sigrid Bousset & Alicja Gescinska)
  • Oekraïne, grensland? (Johan de Boose, Aleksey Yudin & Taisiia Nakonechna)
  • Vrij nummer (Erwin Jans)
  • Power-up. Literatuur en videogames (Arnoud van Adrichem)

Een abonnement op DW B 2023 kost 55 euro (België en Nederland), studenten en CJP’ers betalen 45 euro (kopie studentenkaart of CJP bijvoegen). Internationale abonnementen: plus 15 euro verzendkosten. Een steunabonnement bedraagt 100 euro.

DW B kan niet écht bestaan zonder een netwerk van Vrienden, die het tijdschrift met hart en ziel steunen met een bijdrage van min. één euro per dag (365 euro per jaar). We beschouwen ze als VIP’s bij elke presentatie, en brengen ze in contact met optredende schrijvers. Ze bouwen mee aan een literair monument, dat zich permanent vernieuwt. Ze horen met hun bijdrage maar vooral met hun liefde voor het tijdschrift en hun aanwezigheid op events tot de steeds uitdijende equipe van DW B. Elke Vriend van DW B heeft recht op drie abonnementen die hij of zij kan laten bezorgen aan wie hij of zij wil. Wie Vriend van DW B wil worden, stuurt een mailtje naar de hoofdredacteur: erwin.jans.dwb@gmail.com

Bestelformulier

Ik neem een abonnement op DW B 2023 (vier afleveringen) plus het gratis nummer DW B 2022 4