Nieuws


Poëzieprijs Melopee Laarne

Twee in DW B gepubliceerde gedichten zijn genomineerd voor de vijftiende Poëzieprijs Melopee Laarne.

Stem mee op  'ontsnapping' van Esohe Weyden of 'Dennenappel' van Mattijs Deraedt!


Winnaars Babylons Interuniversitaire Prijs

De winnaars van Babylons Interuniversitaire Literaire Prijs zijn bekend!. De teksten van de winnaars vindt u  terug in onze rubriek Jong Talent.


Presentatie Contra spem spero. Tegen alle hoop in hoop ik. Literatuur uit Oekraïne

We nodigen u van harte uit op de presentatie van het nieuwe DW B-nummer met literatuur uit Oekraïne in KASK Cinema  woensdag 7 juni om 20 uur.

Op het programma:

 • inleiding door Johan de Boose (curator Humanities Academie) en Erwin Jans (DW B)
 • Oekraïense muziek door Ann Kozachenko
 • lectuur uit het themanummer door onder andere Aleksey Yudin (UGent)
 • afsluitende receptie met Oekraïense hapjes en wodka
 • mogelijkheid om het themanummer te kopen (uitzonderlijk €10 in plaats van €18)

De presentatie is een samenwerking met de Humanities Academy. 

 

Inschrijven kan via deze link.

Hugo Bousset 80/30

Op dinsdag 7 maart 2023 namen we  feestelijk afscheid van Hugo Bousset als hoofdredacteur van DW in de Spiegelzaal van de Markten in Brussel.

Rudy Van Schoonbeek, Koen Peeters, Els Van de Perre, Johan de Boose, Elma van Haren, Jens Meijen, Peter Vermeersch, Patrick Bassant, Gunter Bousset en Erwin Jans betraden het podium om hulde te brengen aan Hugo die DW B dertig jaar (!) lang leidde.

Ook Hugo zelf nam het woord. Zijn speech kan u hier integraal lezen.

Als afscheidscadeau schonk de raad van bestuur Hugo een unieke poster met daarop handgeschreven getuigenissen van schrijvers over wat Hugo Bousset voor hen, voor DW B en voor de hedendaagse literatuur betekend heeft.  Deze poster zal als bijlage bij het eerstvolgende nummer van DW B gevoegd worden. 

Jef Van Eynde zorgde voor een fotoreportage.

De shortlist van de Libris Literatuur Prijs

Zes prachtige boeken op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs! En proficiat aan Yves Petry, lid van onze kernredactie!

Benieuwd naar deze boeken? Over twee van de genomineerde boeken vindt u op onze website een literaire kritiek:

Presentatie nieuw DW B-nummer @ Passa Porta Festival

Tijdens het Passa Porta Festival presenteren curatoren Sigrid BoussetAlicja Gescinska en Ellen Van Pelt het nummer Exil. Schrijven weg van huis.

Met  Sulaiman Addonia (Eritrea, België) en Firoozeh Farjadnia (Iran, Nederland).

Van harte welkom op zondag 26 maart om 15 uur in de Begijnhofkerk. Informatie over tickets vindt u hier.

Oproep schrijfresidentie deBuren

deBuren is opnieuw op zoek naar Vlaamse en Nederlandse schrijvers, dichters, journalisten, radiomakers, slammers, theatermakers en andere woordkunstenaars om deze zomer mee te gaan op schrijfresidentie in Parijs. Dit jaar luidt de opdracht: Bewijs dat je geen robot bent! 

Wil jij graag mee op schrijfresidentie in Parijs? Alle informatie vind je hier.

Nieuwe podcast van Patrick Bassant

Onder de rubriek Luister vindt u nu een splinternieuwe podcast van schrijver Patrick Bassant.

De Inktpodcast is een proeftuin op de grens tussen tekst en geluid. Theatrale uitvoeringen, strips in geluid, verhalen voorzien van een geluidsband, gehorige teksten of abstracte geluiden. Alles kan. Elke aflevering is een op zichzelf staand werk, geschreven, opgenomen en gemonteerd door Patrick Bassant.

Abo-actie

Neem een abonnement op jaargang 2023 en u krijgt het boeknummer Van de zegen en de vloek der ouderdom er gratis bij. Voor slechts 55 euro krijgt u vijf prachtige nummers vol literair talent van jong tot oud en met beelden van aanstormende kunstenaars.

We presenteren alvast met trots de thema's en curatoren van jaargang 2023:

 • Exil-literatuur (Ellen Van Pelt, Sigrid Bousset & Alicja Gescinska)
 • Oekraïne, grensland? (Johan de Boose, Aleksey Yudin & Taisiia Nakonechna)
 • Vrij nummer (Erwin Jans)
 • Power-up. Literatuur en videogames (Arnoud van Adrichem)

Moya De Feyter wint de PrixFintroPrijs 2022 voor Nederlandstalige literatuur

Moya De Feyter wint de PrixFintroPrijs 2022 voor Nederlandstalige literatuur. Deze prijs wil jonge kunstenaars tussen 18 en 32 jaar ondersteunen.

De publieksprijs in de categorie Nederlandstalige literatuur ging naar dichteres Esohe Weyden, lid van onze kernredactie.

Charlie Dewulf was eerste laureaat in de categorie Film & Fotografie, Maika Garnica in de categorie Beeldende Kunsten, Kinga Jaczewska in de categorie Dans & Theater en Clarisse Derruine in de categorie Franstalige literatuur.

Een nieuwe hoofdredacteur: Hugo Bousset geeft de fakkel door aan Erwin Jans

Al sinds 1993 is Hugo Bousset hoofdredacteur van DW B, het oudste literaire tijdschrift van Vlaanderen. Onlangs vierde Hugo Bousset zijn tachtigste verjaardag. Tijd om de leiding van het magazine vanaf 1 maart 2023 door te geven aan een nieuwe hoofdredacteur. Na een uitgebreide selectieronde is gekozen voor Erwin Jans.

Erwin Jans is als dramaturg verbonden aan het Antwerpse Toneelhuis. Hij doceerde over drama en theater en publiceert over theater, literatuur en cultuur. Hij was hoofdredacteur van het theatertijdschrift Etcetera en medeoprichter en redacteur van freespace Nieuwzuid - Tijdschrift voor literatuur, kritiek en amusement.

Hugo Bousset blijft in de kernredactie van DW B actief als editor-at-large, vooral voor kritieken en als klankbord voor zijn opvolger. We zijn Hugo bijzonder dankbaar voor zijn dertig jaar lange, dagelijkse, tomeloze inzet voor de literatuur.

Poetik Bazar, de Poëziemarkt van Brussel!

Na de succesvolle eerste editie is Poetik Bazar, de tweetalige poëziemarkt van Brussel, helemaal terug! 

Drie dagen lang staan er dichtersontmoetingen, performances, workshops, poëziewandelingen, debatten en gesprekken op het programma in de prachtige loods BE-HERE in Laken, vlakbij Tour en Taxis & Brussel-Noord. 

Meer over Poetik Bazar.

Extra levens

DW B-kernredacteur Arnoud van Adrichem bracht onlangs 'Extra levens. Schrijvers over videogames' uit, het eerste literaire gameboek in ons taalgebied: Atlas Contact Extra levens - Arnoud van Adrichem, diverse auteurs : Atlas Contact.

Foto: Jonathan Ramael

Esohe Weyden in kernredactie DW B

De kernredactie van DW B verwelkomt een nieuw lid, Esohe Weyden. Ze is  een dichteres die zich vooral bezighoudt met spoken word. Esohe Weyden is de campusdichter van Universiteit Antwerpen, waar ze rechten studeert. Ze presenteert verschillende literaire evenementen, waaronder Mensen zeggen dingen in Antwerpen en Gent en werkt ook als stadsreporter voor ATV. Ze bracht haar poëzie al op de meest uiteenlopende planken, van klassieke podia als Arenberg en Vooruit en festivals als de Gentse Feesten en Pukkelpop tot op het burgerlijk defilé van de Nationale Feestdag 2021. In het voorjaar van 2022 kwam haar debuutbundel Tussentaal uit bij Uitgeverij Vrijdag.

Maaike Neuville leest Anna Achmatova in het huis van Herman Teirlinck

Op de één na langste dag van het jaar, bij het vallen van de avond, kunt u genieten van een intiem programma in het stemmige huis van Herman Teirlinck. De gelauwerde actrice Maaike Neuville leest exclusief voor uit het sublieme werk van Anna Achmatova, Ruslands grootste dichteres.  DW B-kernredactielid  Peter Vermeersch verzorgt de inleiding. 

 

Alle informatie & tickets: www.huisvanhermanteirlinck.be

Winnaars van Babylons Interuniversitaire Literaire Prijs

Op 16 mei vond de prijsuitreiking plaats van Babylons Interuniversitaire Literaire Prijs. De teksten van de winnaars vindt u  terug in onze rubriek Jong Talent.

 

Canonenquête

Welke boeken doen er écht toe? Vul de Canonenquête 2022 nu in en praat mee over de Nederlandstalige literaire canon! Deze enquête wil de discussie openen over de rollen en functies die een canon anno 2022 kan hebben én natuurlijk de lastigste vraag beantwoorden: welke werken behoren er volgens jou tot die Nederlandstalige canon? De enquête sluit op 19 juni 2022 en de uitslag wordt bekend gemaakt in de Week van het Nederlands, die start op 1 oktober 2022.

Meer informatie vind je op de website van het Canonfestival.

Slotavond Babylons Interuniversitaire Literaire Prijs

Op 16 mei vindt de prijsuitreiking plaats van Babylons Interuniversitaire Prijs. Het belooft een mooie avond te worden met voordrachten van Dominique De Groen, Frederik Willem Daem en Maravilha Munto. Meer informatie vind je hier.

Poëziefilm Get a life

Op onze website kan u nu de  poëziefilm Get a life van dichter Paul Bogaert en filmmaker Jan Peeters bekijken.  In dit filmpje combineren ze droge, smakeloze laboratoriumbeelden met online reviews en typisch ‘commentaar’. Druppel per druppel, met de aftiteling er ergens gewoon tussenin, wisselen de pipetjes en de quotes van de irritante internettrollen elkaar af, in een eindeloze stroom.

De Engelse versie van Get a life werd geselecteerd voor de competitie van het ZEBRA Poetry Film Festival 2021 in Berlijn (en kreeg er een 'special mention' van de jury in de categorie Best Poetry Film).

'Get a life' van Paul Bogaert & Jan Peeters

SoundCloud-project Erik de Smedt

In april 2020 startte Erik de Smedt met een SoundCloud-kanaal. Hierop plaatste hij voornamelijk opnames van door hem vertaalde (oorspronkelijk Duitstalige) gedichten en kort proza. Met honderd tracks is het project voltooid. De eerste tien tracks kan u – met een woordje uitleg van de maker erbij –beluisteren via onze website.

Oproep Vers van het Mes

Ben je dichter, heb je nog geen bundel uitgebracht, maar ben je wel klaar voor het podium? Dan ben jij de dichter die deBuren zoekt! 

Met Vers van het Mes krijgen ongepubliceerde dichters de kans om hun werk en poëtica aan een publiek te presenteren. Zend je werk voor zaterdag 30 april in en maak kans op een plek op het podium. 

Meer informatie vind je hier.

Ben je gebeten door de schrijfmicrobe? Hou je ervan je poëtische gedachten of verhalen op papier te zetten?  Ben je bovendien student aan een Belgische of Nederlandse hogeschool of universiteit?

Waag dan je kans en doe mee aan de 45ste editie van Babylons Interuniversitaire Literaire Prijs! 

Deelnemen kan in de volgende drie categorieën: Nederlandstalig Proza, Nederlandstalige Poëzie en Engelstalig.

 Stuur je tekst (van maximum 3000 woorden) en/of je (drie) gedichten voor 11 april 23u59 naar literaireprijs@kringbabylon.be.
Wie weet sleep jij wel een van de (geld)prijzen in de wacht en vind je je tekst terug in DW B.
De voorwaarden en het wedstrijdreglement vind je hier.

Oproep het Rode Oor 2022

Voor de zesde keer organiseren deBuren, Stichting Nieuwe Helden en De Nieuwe Liefde de schrijfwedstrijd Het Rode Oor waarin ze op zoek gaan naar het beste erotische kortverhaal uit de Lage Landen. De opdracht van deze editie luidt als volgt: schrijf een nieuw, prikkelend erotisch kortverhaal met een personage uit je favoriete boek, kunstwerk, songtekst, theaterstuk, film, game of televisieserie.

Deelnemen kan tot  20 april 2022. Uit alle inzendingen selecteert de jury acht verhalen waaruit het publiek tijdens de finale op 9 oktober 2022 één winnaar kiest.

Meer informatie vind je hier.

Poetry International Festival 

Het 52ste Poetry International Festival zal plaats vinden van 10 tot en met 12 juni 2022 in en om LantarenVenster op de Rotterdamse Wilhelminapier en Katendrecht. Een weekend lang kan je genieten van binnen- en buitenprogramma's met voordrachten, muzikale optredens, talkshows, poëziefilms, workshops en meer, van gearriveerde dichters, inspirerende jonge dichttalenten, Rotterdams talent en spoken word-artiesten.

Meer informatie vind je hier. 

Oproep auteursresidentie in secundaire scholen

Literatuur Vlaanderen start met een meerjarig piloottraject voor auteursresidenties in het secundair onderwijs. Auteursresidenties op scholen moeten literatuur zichtbaarder en toegankelijker maken voor leerlingen. Het zijn intensieve trajecten waarbij de focus specifiek ligt op zwakke en moeilijke lezers en niet-lezers. Als auteur ga je een semester lang in een school met de leerlingen aan de slag rond lezen én schrijven. 

Literatuur Vlaanderen wil in het schooljaar 2022-2023 een twintigtal trajecten opzetten, en in het schooljaar 2023-2024 nog eens dertig.

Meer informatie vind je bij Literatuur Vlaanderen. Je kan ook terecht  bij Noa Heyndrickx via noa@literatuurvlaanderen.be.

Poëzieweek 2022

Tijdens de Poëzieweek belichten we graag vier nieuwe literaire kritieken over dichtbundels.

Bram Lambrechts las In mijn mand van Lieke Marsman.

Geertjan de Vugt las 2050 van Peter Verhelst, De koers van de eeuw van Charles Ducal en Vertakkingen van Roland Jooris.

Oproep schrijfresidentie deBuren

Elke zomer gaat deBuren met jonge makers naar Parijs. Ze krijgen er de kans om twee weken lang aan nieuw materiaal te werken en in gesprek te gaan met elkaar en met gerenommeerde auteurs en sleutelfiguren uit het literaire veld en het medialandschap. Voor, tijdens en na de residentie stellen de makers enkele keren met een redacteur hun werk op scherp.

Ga jij mee in de zomer van 2022?
Hier lees je hoe je je kandidaat stelt voor de elfde editie. Deadline: maandag 21 februari 2022 om 10:00 's ochtends (Brusselse tijd).

Tijdschrift Terras  is  lovend over DW B 2021 3 Schreeuwen op de markt. Excentrische literatuur.

'Het nummer wordt niet enkel bevolkt door schrijvers wier status als ‘outsiderauteur’ inmiddels relatief stevig is verankerd in de literatuurgeschiedenis, zoals J.M.H. Berkmans en Sophie Podolski (wier volstrekt idiosyncratische Le pays où tout est permis voor het eerst gedeeltelijk naar het Nederlands is vertaald), maar ook door schrijvers die zich nog altijd hooguit in de krochten van de literatuur ophouden, zoals Maarten Otten, Jan-Bart Leo en Wim Maljaars. [...] Verder bevat dit nummer een prachtig essay van Wouter Kusters – zowel vanuit theorie als ervaring kenner op het vlak van psychoses – waarin het belang van het schrijven wordt benadrukt voor degene die in een ‘waanzinnige crisis’ belandt.'

Abo-actie 2022

Abonneer je nu op jaargang 2022 en je krijgt DW B 2021 4 ‘Met andermans woorden is niets te beginnen’ -  Maurice Gilliams er gratis bij! 


We presenteren alvast met trots de thema's en curatoren van jaargang 2022:

 • Luisterliteratuur in de Lage Landen (Jens Meijen)
 • Tussenruimte (Jan Lauwereyns & Tomohiro Hanada)
 • Literaire non-fictie (Peter Vermeersch)
 • Ouderdom (Alicja Gescinska)

 

Een abonnement op DW B 2022 kost 55 euro (België en Nederland), studenten en CJP’ers betalen 45 euro (kopie studentenkaart of CJP bijvoegen). Internationale abonnementen: plus 15 euro verzendkosten. Een steunabonnement bedraagt 100 euro.

PrixFintroPrijs literatuur voor Charlotte Van den Broeck

DW B-redactielid Charlotte Van den Broeck wint de eerste PrixFintroPrijs Supporting Young Artist voor Nederlandstalige literatuur. Ook redactielid Jens Meijen was genomineerd. 

Maurice Gilliams-avond in het Letterenhuis

De Stichting Vita Brevis, het Letterenhuis en DW B nodigen u van harte uit voor de feestelijke presentatie van  ‘Met andermans woorden is niets te beginnen’- Maurice Gilliams, een uniek themanummer gewijd aan deze bijzondere schrijver, op 7 december om 19 uur in het Letterenhuis.

Hugo Bousset opent met een korte persoonlijke hommage. Curatoren Leen Huet, Bart Meuleman en Koen Peeters leiden de avond in goede banen en vertellen over hun fascinatie voor Gilliams.  Jo Gisekin, Annette Portegies, Paul Bogaert, Annemarie Estor en Steven Van Ammel brengen gedichten, verhalen en bespiegelingen over én van de oude meester.

Inschrijven is verplicht, maar tickets zijn gratis. Bovendien ontvangt u tijdens deze literaire avond gratis een exemplaar van het DW B-nummer ‘Met andermans woorden is niets te beginnen’- Maurice Gilliams en een tombolaticket.

Literair journalist Dirk Leyman zorgt in Klein Beschrijf regelmatig voor verse leeswaren. Hij signaleert opmerkelijke boeken, originele publicaties, literaire essayistiek én nieuwigheden.

DW B publiceert jurywinnaar van Het Rode Oor

DW B publiceert online de winnaar van de erotische schrijfwedstrijd Het Rode Oor, een samenwerking van deBuren en Stichting Nieuwe Helden. Het gaat om het erotische kortverhaal Liefde voor de natuur van Monica Boschman, die de juryprijs wegkaapte tijdens de finale. De illustratie is van Shamisa Debroey, die eerder ook al publiceerde in het DW B-nummer 'De Grote Vlaamse Striproman’.

Marijn Sikken is de algemene winnares met Een deur dichtlaten, door het publiek gekozen uit acht finalisten.  Haar tekst lees je dan weer  binnenkort op de website van deBuren.

Fotoreportage van een literaire, excentrische avond van DW B in Museum Dr. Guislain

Om ons nieuwste, wervelende boeknummer Schreeuwen op de markt. Excentrische literatuur feestelijk te lanceren, bracht een schare verrassende auteurs op 7 oktober 2021 in het Museum Dr. Guislain gedichten, proza, non-fictie, semibiografische stukken, beelden en getuigenissen, begeleid door muziek. Met onder meer: Villa Voortman, de Ruimte Scheppende Geheelden met Peter Holvoet-Hanssen, de schrijfgroep van Kunsthuis Yellow Art, en vele anderen.

Fotoverslag van literaire avond DW B in De Warande

Op 2 oktober 2021 presenteerde DW B het nummer Altijd was die muur daar in De Warande in Turnhout. 

In dat nummer zijn vijf auteurs opgenomen die in de Kempen wonen of opgroeiden. Tijdens deze literaire avond vertelden Koen Peeters, Leen Huet, Leo Pleysier en Toon Horsten over hun verhalen en lazen ze voor. Gastvrouw Alicja Gescinska presenteerde de avond en bracht enkele van haar gedichten.

 

Een literaire, excentrische avond van DW B in Museum Dr. Guislain

Om ons nieuwste, wervelende boeknummer Schreeuwen op de markt. Excentrische literatuur feestelijk te lanceren, brengt een schare verrassende auteurs op 7 oktober om 20 uur in het Museum Dr. Guislain gedichten, proza, non-fictie, semibiografische stukken, beelden en getuigenissen, begeleid door muziek. Met onder meer: Villa Voortman, de Ruimte Scheppende Geheelden met Peter Holvoet-Hanssen, de schrijfgroep van Kunsthuis Yellow Art, en vele anderen. 

In het ticket zijn ook een exemplaar van het boeknummer Schreeuwen op de markt, een drankje en de mogelijkheid tot een nachtelijk museumbezoek inbegrepen. 

Waar? Museum Dr. Guislain, Jozef Guislainstraat 43B Gent. 
Wanneer? Donderdag 7 oktober, 20 u. 
Tickets? 10 euro, mogelijkheid tot reductie.

Literaire avond DW B in De Warande

De zanderige grond van de Kempen is vruchtbare literaire bodem. Dat blijkt uit het themanummer Altijd was die muur daar waarmee we jaargang 2020 afsloten. Daarin zijn vijf auteurs opgenomen die in de Kempen wonen of opgroeiden.

Op zaterdag 2 oktober om 20u15 organiseert De Warande een  literaire avond in samenwerking met DW B. Tijdens deze presentatie vertellen Koen Peeters, Leen Huet, Leo Pleysier en Toon Horsten over hun verhalen en lezen ze voor uit eigen werk. Dit alles zal gebeuren onder begeleiding van de  gastvrouw van de avond Alicja Gescinska, die sinds kort ook tot de Kempische schrijvers gerekend mag worden.

Alle informatie vindt u hier.

Fotoreportage presentatie themanummer tijdens Poëziezondag School van Gaasbeek 

Op zondag 5 september 2021 presenteerden we in samenwerking met Villa Voortman ons nieuwe DW B-nummer in De School van Gaasbeek. 

De fotoreportage bekijkt u hier.

Voorpublicatie uit DW B 2021 3 Schreeuwen op de markt. Excentrische literatuur in de Standaard der Letteren

De Standaard der Letteren van 4 september 2021 bevat een exclusieve voorpublicatie uit het nieuwe DW B-nummer Schreeuwen op de markt. Excentrische literatuur.  Het gaat om een niet eerder gepubliceerde tekst van de hand van Jean-Marie Berkcmans, met een inleiding van biograaf Chris Ceustermans.

 

Nieuwe Fintro Prijs nomineert zeven jonge schrijvers

Fintro heeft dit voorjaar een nieuwe prijs in het leven geroepen. Die wil jaarlijks jonge kunstenaars ondersteunen ‘die blijk geven van durf, visie en maatschappelijk engagement’. De PrixFintroPrijs Supporting Young Artists stimuleert jonge artiesten, tussen 18 en 32 jaar oud, ‘wiens onmiskenbaar talent mens en maatschappij uitdaagt om in de spiegel naar morgen te kijken’, zo luidt het. ‘Want in het kleine atelier, het lokale repetitiezaaltje of het schrijfhok in de tuin worden elke dag nieuwe verhalen gemaakt.’

Daarom bestaat de PrixFintroPrijs uit drie categorieën: een prijs voor het bewegende verhaal (film, theater en dans), voor het beeldend verhaal (schilderkunst, beeldhouwkunst en fotografie) maar ook voor het geschreven verhaal: literatuur, dus. Een vakjury duidt telkens kandidaten aan, waarna het publiek ook kan stemmen.

De winnaar in elke categorie wordt beloond met een geldprijs van 12.000 euro. De tweede en derde finalist krijgen elk 2.000 euro. De winnaars van de Publieksprijzen gaan naar huis met 3.000 euro.

Voor de literatuurprijs zijn ook twee DW B-redactieleden in de running: Jens Meijen en Charlotte Van den Broeck. Verder zijn genomineerd: Lisette Ma Neza, Hans Depelchin, Dominique De Groen, Carmien Michels en Moya De Feyter. De winnaar kennen we op 28 oktober. Meijen publiceerde recent zijn debuutroman De lichtjaren bij De Bezige Bij, van Charlotte Van den Broeck verschijnt op 14 september haar nieuwe dichtbundel Aarduitwrijvingen bij De Arbeiderspers.

 DW B zoekt podiumtalent!

Schrijvers die furore maken in de performance-scene, komen in de literaire tijdschriften niet of nauwelijks aan bod. Dat is een gemiste kans voor beide partijen: zij krijgen minder aandacht en kunnen hun talent minder snel in de richting van een fysieke publicatie laten evolueren, terwijl literaire tijdschriften zo losgekoppeld dreigen te worden van hoe veel mensen literatuur nu beleven: als een sociaal en zintuiglijk gebeuren.

Daarom wil DW B het podium vrij maken voor podiumtalent. Ben jij een talent uit de performance-scene? Stuur je video in  en maak kans op een prominente plek op onze  website!

Verstuur je video (of link naar je video) naar jens_meijen@hotmail.comWe aanvaarden enkel video’s die geüpload zijn op een videoplatform zoals YouTube, Vimeo of Dailymotion. Voeg ook een korte bio toe en een woordje uitleg over wat je met je optreden wilde teweegbrengen. 

 


Presentatie themanummer tijdens Poëziezondag School van Gaasbeek 

Op zondag 5 september om 16 uur schitteren de dichters van Villa Voortman in de De School van Gaasbeek. DW nodigt u van harte uit op deze Poëziezondag, we presenteren daar graag ons nieuwe septembernummer 'Schreeuwen op de markt. Excentrische literatuur'.